-Coaching Astrologic-


Este un program de transformare profunda, pozitiva si rapida a acelor situatii de viata unde ne simtim limitati sau blocati destinic. Etapele transformarii sunt ghidate de profunzimea astrogramei personale, care ne reveleaza potential evolutiv cu care am venit in aceasta viata. Conexiunea la cine suntem noi cu adevarat, ne va imputernici sa solutii intelepte la problemele noastre si sa fim astfel liberi, sa ne implinim intr-un mod intelept aspiratiile.

 

Coaching-ul Astrologic te ajuta sa te tranformi interior si sa gasesti rezolvari la provocarile vietii, ce pot tine de:

 

 • Dificultati existentiale generate de: boli fizice, boli psiho-emotionale (de exemplu depresii), datorii finaciare, traume, gelozii, frici, conflicte cu diverse persoane, dificultăti de adaptare, relatia părinte-copil, relatia cu colegii de munca sau de afaceri, etc.
 • Relatia de cuplu: calitatea comunicarii, intimitatea relatională, armonia vietii in doi.
 • Astrologie educationala: cuprinde astrograma copiilor, pentru a avedea care sunt cele mai bune modalitati ca ei să-si valorifice potentialul, spre ce scoală sau facultate să se orienteze, alegerea carierei, întelegerea vocatiei profesionale.
 • Astrologia carierei: întelegerea vocatiei profesionale, schimbări ale locului de munca, integrarea eficienta si armonioasă în plan social, etc.
 • Menirea spirituala: prin ce crezuri si preocupari spirituale, sufletesti ve-ti  aprofunda relatia cu Dumnezeu si va veti revela menirea spirituala.
 • Cauza astrologică a bolilor: care sunt momentele benefice pentru începerea tratamentelor, ce tipuri de tratamente sunt potrivite.
 • Evaluarea viitorul apropiat cu ajutorul tranzitelor planetare, pentru a lua cele mai intelepte decizii cu privire la directia de evolutie spre care sa te indrepti.
 • Licentiata in Marketing, Psihologie, Formator autorizat si Consilier de dezvoltare personala.

  Studii si practica aprofundata in Pranic Healing, Arhatic Yoga, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie, QiGong.

  Astrolog,trainer si organizator de seminarii de practica a astrologiei.

  Website: www.institutulpranichealing.ro
© 2017 All Rights Reserved.