-Consiliere Astrologica-


Astrologia ofera o consiliere speciala, tuturor celor care doresc o dezvoltare personala in acord cu aspiratiile profunde ale sufletului lor.

Astrologia este o cale regala de a ajunge la stele, pentru a primi intelepciunea necesara de a-ti conduce destinul si nu de a te lasa condus de el.

Astrologia ca stiinta a Cerului,te calauzeste ca in loc sa traiesti preziceri despre trecut, sa creezi acele profetii despre viitor care te imputernicesc.

Astrograma Natala cu elemente karmice - 200 Ron/ 1h

Este un instrument de autocunoastere foarte necesar pentru a intelege ce lectii spirituale se afla in spatele experientelor de viata care v-au marcat destinul.

Harta natala este un ghid care va va ajuta sa va intelegeti mai bine profilele personalitatii, din toate punctele de vedere: afectiv, financiar, relational, sanatatea, profesia, comunicarea, familia, copii, educatia, imaginea sociala, calea spirituala.

Prin constientizarea bagajului Karmic cu care venim si prin asumarea schimbarilor pe care le avem de facut in modul de gandire, putem fi atunci liberi sa ne realizam potentialul cel mai inalt al fiintei noastre.

Astrologie Previzionala - 200 Ron/ 1h

Aceasta metoda de analiză va ajută să intelegeti care este directia principala de evolutie in perioada respectiva si unde sunteti cel mai mult ajutat in cresterea personala de fluxurile energiilor universale. Evaluarea tranzitelor planetare, va va ajuta sa descoperiti care sunt cele mai importante si favorabile momente din viitorul apropiat, pentru a va realiza obiectivele cu cele mai mari sanse de succes.

Astrograma Relationala: 400 Ron/ 2h

Se analizeaza nivelul de compatibilitate intre cei doi parteneri; domeniile de viata unde au afinitati; provocarile pe care le au de depasit, scopurile comune, directia de evolutie, testele karmice, armonia afectiva si sexuala.

  • Licentiata in Marketing, Psihologie, Formator autorizat si Consilier de dezvoltare personala.

    Studii si practica aprofundata in Pranic Healing, Arhatic Yoga, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie, QiGong.

    Astrolog,trainer si organizator de seminarii de practica a astrologiei.

    Website: www.institutulpranichealing.ro
© 2017 All Rights Reserved.