Coaching Astrologic

Coaching Astrologic

Este un program de transformare profunda, pozitiva si rapida a acelor situatii de viata unde ne simtim limitati sau blocati destinic. Etapele transformarii sunt ghidate de profunzimea astrogramei personale, care ne reveleaza potential evolutiv cu care am venit in aceasta viata.

Conexiunea la cine suntem noi cu adevarat, ne va imputernici sa gasim solutii intelepte la problemele noastre si sa fim astfel liberi, sa ne implinim intr-un mod intelept aspiratiile.

AFLA MAI MULT

Consiliere Astrologica

Consiliere Astrologica

Astrologia ofera o consiliere speciala, tuturor celor care doresc o dezvoltare personala in acord cu aspiratiile profunde ale sufletului lor.Astrologia este o cale regala de a ajunge la stele, pentru a primi intelepciunea necesara de a-ti conduce destinul si nu de a te lasa condus de el.

Astrologia ca stiinta a Cerului,te calauzeste ca in loc sa traiesti preziceri despre trecut, sa creezi acele profetii despre viitor care te imputernicesc.

AFLA MAI MULT

Vindecare

Vindecare
Pranic Healing este un sistem integrativ de cultivare a sănătăţii care cuprinde mai multe instrumente de vindecare:

  • Vindecarea energetica

  • Psihoterapia Pranica

  • Cristaloterapia Pranica

  • Aromaterapia


AFLA MAI MULT

Domoterapie

Domoterapie
Domoterapia este igiena energetica a spatiilor in care locuim sau muncim. Spatiile se contamineaza la fel ca si corpul uman de congestii energetice si psihoemotionale. Spatiile absorb si acumuleaza energiile negative, emotiile si gandurile negative ale persoanelor care locuiesc (sau care au locuit in ele), la care se adauga campurile psihologice negative ale orasului si dezechilibrele aduse in planul sanatatii de campurile electro-magnetice.

Asa cum zilnic, ne ocupam de igiena noastra zilnica facand dus, asa si spatiile au nevoie periodic de un dus energetic care sa le purifice de congestiile acumulate. Prin eliminarea cosului de gunoi psihologic acumulat, spatiul isi redobandeste igiena energetica care le permite persoanelor care stau in el, sa traiasca intr-un spatiu sanatos energetic si armonios psihologic.
AFLA MAI MULT

Managementul Spiritual al Timpului

Managementul Spiritual al Timpului
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.
AFLA MAI MULT
© 2017 All Rights Reserved.